Möte...?

Hej! Idag efter skolan så åkte jag in till stan med Moa. Vi träffade Sofie, shoppade lite, käkade på SubWay, träffade lite människor, sen var det dags för Moa och mig att dra på möte. Hm, undra vad det var för möte? ;)
Manager? Företag? Skivbolag? Rektorn? Eller något annat? Vad tror ni? hehe, buuuusigt! Ledtråd: ''Jag är lite småarg men kul ska det bli ändå'' Vad är på gång? Spännande va? ;)

Puss på er, nu ska jag fetta mig riktigt mycket, äta lite vinigummi, chips och cola, muummmss! ;D jag spyr nästan på blotta tanken, men nej, det ska bli gott, speciellt med cola :D hehe

Imorgon blir det gymmet med Moa och troligtvis Sofie också. Saknar träningen asmycket, så så bli kul. Jag har ju fortfarande förkyld, men vill så gärna gymma i alla fall. Det blir nog bra! :)

På fredag hoppas man på kul också! Sova hos Sofie med en massa vänner. Vad händer mer? Vi får se ;) kul kommer det bli i alla fall, men jag kan ju inte berätta allt i bloggen lixom. Mitt liv är ganska spännande och... hemligt. haha, nej men jag kan inte berätta allt här faktiskt! Men ha det så bra i alla fall ;) PUSSS


Kommentarer
Anonym

ofta.

2010-09-01 @ 20:02:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0