BACK TO SCHOOL

Ajdå, statistiken har sjunkit lite nu när jag inte varit så aktiv.. Men jaja, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det, men jag har haft det så himla kul, så har inte haft tid.

Idag började skolan igen i alla fall. Jag sov ju hos Moa inatt, så vi gick tillsammans till skolan. Om ajg ska vara helt ärlig så var det rätt kul att komma tillbaka till skolan. Jag har lixom saknat alla som jag inte träffat på hela sommaren, och det roligaste att komma tillbaka var nog att alla var så himla glada och trevliga! Folk som man itne brukar prata med kommer fram och frågar hur det är, och hur jag har haft det i sommar och så, och det tycker jag är jätte kul!
Sen tycker jag det är kul att komma tillbaka också just för att då kan jag börja om, och bevisa att jag faktiskt kan ta tag i skolan, och att jag ahr förändrats. Jag kan prata med lärare, jag behöver inte vara uppkäftig utan jag kan faktiskt vara trevligt även mot lärare, trotts att jag inte gillar de speciellt mycket.
Självklart längtar jag inte efter att plugga, och sitta stilla på en lektion. Men det här året ska ajg faktiskt kämpa, och prata med lärare om vad jag ska göra för att få så högt betyg som möjligt. Jag ska fan i mig klara det här nu alltså. Det är mitt sista år på Tokarpsskolan, och på det sista året ska ajg sköta mig. Inte skolka, inte vara uppkäftig, prata med lärare, plugga, lyssna på lektionerna, skriva upp viktiga saker, och ja, ni förstår.

Idag fick vi mest en massa papper och information, vi fick nya skåp och sådär. Vi slutade vid typ kvart över tre, och då följde jag med Moa hem och hämtade min väska, sen tog jag bussen hem, eftersom det skulle komma en kompis till henne. Vem behöver jag inte ta här, haha ;)

Nu är jag hemma i alla fall, och jag ska troligtvis gå till simhallen nu med pappa och kolla om jag kan börja träna där istället, så himla mycket nämre än det andra stället som jag och Moa redan pratat med. Men aja, måste gå nu. ´För måste verklgien få det här gjort, träna är viktigt, inte bara för hälsan, utan för koncentrationen också.
Men vi hör sen! Puss :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0