Tisdag 24/2

heejj,
skola idag igen, hade sovmorgon till 5 över 9.

- spanska
- so, Jenny skrev mina anteckningar idag igen, fast jag fick ge henne pengar idag oxå. xp
- på luschen stack jag hem till Amy, eftersom hon och Helena redan var där när jag slutat min lektion, jag var skit hungrig eftersom jag inte ätit någon frukost, fast jag ville ju inte äta själv, så jag gick dt iaf. Men när jag kom hem till henne så fick jag iaf en macka att äta.
- set, dt är riktigt slappt!
- idrott, vi hade redskap och jag käpa hela lektionen med att försöka göra en framåt kullerbytta på ringarna, men dt gick åt helvete och såklaart så klarade jag dt inte! -.-''

Sen sluta vi vid halv 3. Jag tog bussen hem. När jag äntligen kom hem så hämtade jag min kamera och tog några böcker som jag har haft hemma sen 2007 och gick sedan till bibblan. Lämnade böckerna, sen gick jag ett varv runt ån. Tog även några dåliga kort medans jag gick runt ån (se några här nedan). Sen kom jag hem igen vid 6. och då skulle jag äta med en gång. Åt en liten bit fisk, sen hoppade jag in i duschen med en gång. så jag har alltså precis kommit ut ur duschen, och kolackaqn är nu 20 i 8. Jag hade tänkt att plugga masser idag, vara duktig, men jag får se hur mycket jag hinner/orkar. Engelskan måste jag nog plugga lite till iaf! eftersom jag har prov imorron. Jag kanske gör spanskaläxan oxå. Jag får se vad klockan blir. jag ska äta semla sen oxå, mamma har bakat egna.. Fysiken tror jag faktiskt inte att jag hinner/orkar, för klockan blir ju så mycket.. sorry Helena, jag pluggar till dt imorron! jag lovar! Och imorron ska jag ju plugga till biologin oxå kom jag på nu -.-' Fast dt är ju grupp-prov, så dt är ju på sätt o vis inte lika viktigt att plugga till dt.. Men nu ska jag börja med engelskan lite tror jag.. hejdå!
Puss (a' <3




















Kommentarer
Helena

Jag tycker det var fina bilder :) <3

Haha man kan aldrig lita på dig när det gäller att plugga ;D



Puss korv

2009-02-24 @ 21:13:18
URL: http://helenaekman.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0