Ett nytt år

 
Med årets seriösaste bilder säger jag nu hej och gott nytt år!! Jag har varit sämst på att blogga den senaste tiden, pga av att jag endast koncentrerat mig på praktiken, skolan och jobbet. Jag har även försökt hitta mig själv någonstans bland detta, och hela tiden gått med frågan ''vem är jag?'' och ''vem vill jag bli?'' snurrandes i huvudet. Jag är säker på att detta år kommer bli mycket bättre än det senaste (trots att jag haft det skitkul). Men jag har redan flera planer för 2013 och jag VET att jag kommer leva livet med världens finaste vänner.
 
Jag har även försökt komma underfund med hur jag är just nu, hur jag ser ut och vem jag verkligen är. År 2013 ska jag se till att träna minst 3 gånger i veckan (nu i början, öka mer allt efter som), jag ska finna mig själv, jag ska ska skaffa minst en tatuering och jag ska ut och resa med vänner. Eftersom jag även fyller 18 år om mindre än tre månader så kommer jag även göra mitt först lagliga nattklubbsbesök detta år, samt köpa kopiösa mängder av trisslotter och vinna 75 miljoner på lotto.
Det mest seriösa, svåraste och nervösaste jag ska göra är att söka jobb. I sommar ska jag även gå på festival och kommer hänga en hel del på Linköpings alla uteserveringar.
 
Detta år är ett år som jag vet att  jag kommer vilja ha dokumenterat när jag blir äldre, därför ska jag försöka ta tag i bloggen på riktigt iår. Jag ska blogga på vardagarna, men framför allt när jag gör något kul och speciellt. Vilka vill följa mig under denna resa? DET VILL JAG, för jag vet att 2013 kommer bli sjukt kul!!
 

LOVE /Mathilda
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0