är i chocktillstånd

 
 
Hejsan! Mår jag bra? Nej. Haft en bra dag? Abslout! Haft en jättebra dag, fått praktikplats, rolig lektion, bra vänner.
Men förut när jag kom hem från stan med pappa, fick jag reda på att Andreas Jämtin ska sluta i LHC. Då blev inte min dag lika kul längre. Jag är helt i chocktillstånd, vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. Tyck att jag är överkänslig nu, men jag har helt ärligt gråtit en skvätt över detta. Jag kan inte förstå att det är sant.. Laget kommer inte bli detsamma nu utan honom.. Självklart har vi många fler bra spelare än han, och jag säger absolut inte att lhc kommer bli sämre på något sätt efter det här, men det kommer inte bli samma lag. Jämtin är en stjärna, han är grym, han är lhc för mig.
Det finns få som faktiskt stöttar honom, alla bara hatar. Förutom vi linköpingare, för oss är han guden. (såklart finns det fler än vi som håller på lhc som älskar honom, vet flera som har han som största förebild)!
 
Men nejnej, nu är det bara ta nya tag. Linköpings hc är världens bästa lag för mig, oavsett ifall Andreas Jämtin är med i laget eller inte. Det är så sjuukt tråkigt att han ska sluta, som sagt jag är i ett fruktansvärt chocktillstånd och kan inte riktigt förstå att det är sant. Men nu låter vi resten i laget ta större plats och så tar vi guldet. Linköpings hockey club, föralltid i mitt hjärta


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0