Killed by a cop


Fyra bilder från igår!

Hej på er! Är det bra med er? Jag mår asbra, så himla glad för tillfället! :D Sedan är jag så tacksam för att jag har så jäkla fina vänner med ♥

Valborg igår, hade ni kul? Själv umgicks jag med mina favorittjejer + lite nytt folk. Det började med att jag, Natalia, Lina och Victoria fixade oss och förade lite hemma hos Victoria. Sedan tog vi en buss till Motala, hängde i stadsparken ett tag, sedan hamnade vi på en hemmafest. Det var inte jättedrag direkt, men jag och mina tjejer dansade som vanligt så mycket så att alla tillslut kollar konstigt på oss (haha), och hade det kul.

Vi höll igång till 05:00 ungefär, och bestämde oss då för att ta första bussen hem till Linköping som gick 05:30. Väl framme i Linköping så sov vi i ca en timme på bänkarna på resecentrum precis som jäkla massa annat partyfolk, haha. Vid klockan åtta var vi äntligen hemma hos Victoria, sov till klockan 13 idag. Har sedan dess bara legat och degat i sängen, tittat på film, och garvat en jävla massa åt sjuka saker.

Åkte hem från Victoria vid klockan 19, kom hem och åt lite, nu ska jag ta en dusch, sedan börjar det närma sig läggdags för fasen så trött jag är!

Blev ett långt inlägg det här, kände att det var dax för lite update. haha! Puss :love:


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0