grundskolan är klar


Bild från avslutningen!

Igår var det ju avslutning. Jag var i kyrkan redan vid 10.40, och runt 11.00 så sjöng jag första låten på första avslutningen, sedan två låtar på andra avslutningen med, och så på min egen avslutning blev det tre låtar! Mikrofonerna hade damp så vet inte om det blev speciellt bra, vet inte om man hörde nått ens, haha!
När avslutningen var slut så samlades alla utanför kyrkan, vi grät lite, skrattade och kramades. Herregud vad ajg kommer sakna alla!

Sedan åkte jag hem till morfar och åt jordgubbstårta med familjen. Åkte sedan hem och bytte om och så, sedan vidare till Malmslätt igen för lite grillning och så med underbara 9D! Folk åkte lite titt som tätt, men jag var bland dom sista som var kvar. Vi tog oss en liten promenad i Malmslätt, mötte upp fler folk, sedan tog vi bussen in till stan där vi träffade ännu fler! Jag hade det väldigt trevligt, hahhah!!
Jag och Victoria gick i alla fall hem till mig vid halv ett nånting, och somnade som stockar vid ett.
Vi sov väldigt gott inatt, gick upp vid ett och åt frukost, sedan drog Victoria bara på sig ett par byxor typ, så drog hon iväg till tandläkaren, jag fixade mig lite snabbt bara, för sen kom hon tillbaka, då drog vi ner till stan.
Jag blev ett par skor och ett solpuder rikare, ett par slantar fattigare.
Vi chillade i alla fall runt på stan i våra klackisar till kvart i nio typ. Då drog vi hem till mig, hon hämta grejer, sedan gick hon.

Nu vet jag inte riktigt vad som händer. Jag har rätt tråkigt om jag ska vara ärlig... Men är rätt sliten sen igår så kanske ska gå och sova snart! hehe, puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0