Please, don't stop the music

Haallooo ;) haha, jag är trött och flummig, och vet inte vad jag ska skriva.
Jag har typ suttit och chattat på msn hela kvällen, men nu är det inga roliga inne längre, så vet inte vad jag ska hitta på nu.
Jag fick helt plötsligt en crazy idé att vara uppe hela natten, lixom tills skolan börjar. Men jag tror inte jag ska göra det. Alltså jag skulle säkert orka, men det finns inget att göra tills dess. Min syster sover (ja, vi typ delar rum), så det enda jag kan göra är att sitta vid datorn, och det kan lätt bli lite uttråkande om jag ska sitta här i... hm vad blir det? fem timmar till typ, så tror jag skippar det. Kanske sitter uppe i nån timme eller två till, men sen är det dags att sova även för mig.
Imorgon är det fredag, och det innebär skola på dagen. Jag vill inte alls, utan vill bara sitta hemma elelr hitta på något skoj. Nackdelen är att sen på kvällen får ajg inte göra någonting heller för jag får inte var hemma en minut senare en sju imorgon, kul lixom, på en fredag!!
Aja, får väl ha jävligt tråkigt och sitta hemma hela kvällen då. Men jag tror inte det är någon fest eller så imorgon i alla fall (nån rolig alltså), så för hoppningsvis är det fler än jag som sitter hemma och tråkar.

På lördag ska i alla fall jag hem till Moa, hjälpa till henne att vara barnvakt åt hennes småsyskon, haha! Sen tror jag det blir lite photoshoot på kvällen då när dom somnat! Det är nämligen så att både jag och Moa behöver nya headers till våra bloggar, så det hade vi tänkt att fixa då! Spännande va? ;)

Nu ska jag hämta en kissemiss, sen får vi se vad som händer, lär väl sitta och nörda vid datorn ett tag till, men tror detta blir det sista inlägget för ikväll (morgon?), så vi hörs imorgon helt enkelt! Puss :)

Vacker bild på mig och Moa ;)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0