MATHILDA SVARAR



Sv; HAHAHAHHAH, först och främst vill jag bara tacka för morgonens skratt! Sen så vill jag även ge dig ett råd: Läs hela inlägget ordentligt innan du kommentarar. Sen så... Varför ska folk alltid kommentara anonymt när de kommentarar en sådan typ av kommentar? Det känns så töntigt lixom. Jag menar, tror de som kommentarar (enligt dom taskiga kommentarer), att jag ska bli ledsen och arg, och skälla ut personen? HAHAHHA det är ju löjligt förfan!

Men okej, tillbaka till just den här kommentaren. Jo, det är såhär... Inlägget är inte riktat mot mig själv, för att som det stod i inlägget så var de riktat mot 11-14åringarna som jag har på Facebook. Sedan, tycker du det passar bra in på mig? Då kan ajg tala om för dig att jag använder varken foundation, puder, rouge eller vit kajal. Masscara anävnder jag jävligt lite utav. Sen de kortkorta kjolarna/klänningarna/linnena och uringningarna... Jag använder sällan uringning, och kortkorta kjolar och linnen och gud vet vad använder jag knappt heller. Utan jag har alltid ickegenomskinliga byxor på mig, och när jag har nylonleggings så väljer jag rätt trosor, och jag har även ett linne/kjol/klänning som går en bit nedanför rumpan. Vilket dessa fjortisar jag fick damp på igår inte har. Och ja.. vad ska jag mer säga? Jo, som jag nämde igår så vet jag mycket väl om att även jag varit inne i en fjortisperiod. Men jag menar, vem har inte? Det är fullt normalt, men det betyder väl inte att jag inte för störa mig på dom? Och just det ja.. på insidan kan jag mycket väl vara ''fjortis'' ibland, men jag menar, som om jag inte är medveten om det, och göra det med flit?
Och.. vad vill ajg mer få sagt? Ingenting tror jag. Men kommentera inte anonymt nästa gång, för då kan jag svara lite mer personligt, och det kunde jag ju inte nu. Men det kanske är så att du själv är en typisk fjortis, så som jag beskrev i det här inlägget.
Och när man skriver ett sånt inlägg så är det klart, då får man ju räkna med såna här anonyma kommentarer. Men jag gillar det. Jag menar, vad vore en blogg utan ''taskiga'' anonyma kommentarer? INGENTING. Tack för att ni finns underbara läsare, jag älskar er


Kommentarer
Anonym

haha jag håller med dig! och det roliga är att som du säger så de som kommenterar anonymt läser fan aldrig hela inlägget innan de kommenterar, rätt kul faktiskt xD

2010-08-05 @ 14:05:17
Anonym

jag läste hela och förstod det... men grejen är att du skulle aldrig göra en sådan stor grej av det om du inte hade tagit åt dig och då med andra ord varit en såndär äcklig fjortis !

2010-08-06 @ 20:51:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0