Måndag 25/5

hejhej!
skolan idag var riktigt seg. Eller nej, inte så, det gick rätt snabbt ändå xD
och det börja med att jag försov mig och missa bussen :s

- Svenska, Jag kom masser försent.. men dom tio minuterna (ungefär) som jag var med hann jag uppfatta att vi hade vikarie och vi skulle jobba med ''boken om mig själv''.
- Bild, vi gick iväg till fårhagen och skulle rita av varsitt träd. Jag och Felicia rita av någon gren som stack upp ut marken typ xD Och sen brände jag mig på en brännäsla -.-'
- Fysik, läraren var inte där så vi fick sitta i koredoren och jobba, och så kom kemi läraren och kolla till oss ibland. Men jag och Helena jobba inte ett skit..
- håltimme
- lunch
- So, vi skulle egentligen haft engeska men läraren var sjuk, så vi fick ha so istället. Skulle läsa först. Sen jobba med länderna (i mitt och Moas fall Japan).

Sedan slutade vi typ tjugp över två, bara för att vi inte hade någon sista lektion. Amy & Helena hade solutat kolckan två så de hade redan stuckit till stan. Jag kom med bussen efter dom. Mötte upp dom på H&M. Vi gick o kolla lite på stan, sen käka vi på Donken. Fortsatte kolla lite på stan, jag shoppa inte ett skit. Sen gick vi till S:t kyrkan och sola där utanför på gräsmattan. Sköntskönt! Så härligt att sommaren äntligen kommit! :D
Sen följde Amy och jag Helena en bit till stationen. Jag gick och tog ut pengar och sedan stack vi och sola solarium. Sen följde jag Amy till busshållsplatsen och jag gick hemåt. Kom hem för inte så länge sen, satte mig här och nu ska jag snart gå in i duschen. Iaf duscha kroppen, det sliter så dant på hårt om man duschar för ofta..
Aja, vi hörs!

Kram
/Mathilda


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0